sobota 14. června 2014

DELI fest 13.6.-15.6.

Dneska jsem byla v Havlíčkových sadech, měla jsem v plánu se tam podívat na první ročník festivalu DELI fest, který se o tomto víkendu věnuje italské kuchyni, vínu a hudbě a má zajímavý doprovodný program i pro děti. Letos proběhnou ještě další dvě části, jedna bude věnovaná Francii a ta třetí Anglii. Vstup je zdarma, lidí tak akorát a počasí krásné, tak pokud vás baví korzovat, bavit se s přáteli a ochutnávat italské jídlo, určitě neváhejte a jděte se podívat. Já si ale nejvíc užila bublinkový program pro děti :)

Program:

Sobota:
13:00 Divadlo "Kašpárkova dobrodružství"
15:30 Xindl X
17:00 Dětská opera Praha
19:00 Acustico POP&Chitarra J.X.Baro
20:00 Cirk La Putyka

Neděle:
13:00 Divadlo "Jak medvědi vařili"
14:00 Giociliere per i bambini
15:30 Kašpárek v rohlíku
17:00 Loutky bez hranic "Bramborové království"
19:00 Blues italiano

Program dětská zóna
10:00-16:00 Čokoládový workshop
13:00-18:00 Pohádkové výtvarné dílničky

Program Ladies zóna
10:00-19:00 Make-up factory/ luxusní dekorativní kosmetika
                       Samoopalovací centrum

Postřehy:

Placení na festivalu probíhá pomocí čipu, který vám nabijí v jednom z mnoha stánků k tomu určených, nevyčerpané peníze vám pak samozřejmě zas vrátí zpátky ;) Pak už se můžete vrhnout k celé řadě stánků a užívat si dobrot.
Jsou tu i velké stany, v jedněch najdete zónu pro ženy s možností líčení a samoopalovacím centrem (to kdyby vám sluníčko nestačilo ;) a v dalších je program pro děti (zdarma). Moc se nám to líbilo.
Havlíčkovy sady jsou krásným místem na procházku a spojit je s takovou to akcí byl dobrý nápad. 

Jestli se vám tato recenze líbila, dejte prosím "like" mojí stránce na facebooku zde, abyste mohli dostávat pravidelně informace o nových receptech a recenzích. A odebírejte Jídlujeme i na youtube zde

Pozn.: Pravda je, že ačkoliv jídlo vypadalo lákavě nic jsem neochutnala, mnohem radši bych si dala víno, na které si můžete pořídit speciální festivalovou sklenku, ale nepiji alkohol :D Tak jsem šla do Sparu a koupila si svůj oblíbený jogurt. 


1 komentář:

  1. DELI fest? To je něco od té sušenky DELI? Tak ta mi fakt moc nechutná a nikdy nechutnala. No, nic. Ale já bych tam stejně asi nechtěl hrát. Teď zrovna řeším to, jak vybrat digitální piano, abych mohl znovu koncertovat. Prostě když se nezadaří, tak se nezadaří. A stačí jeden trochu aktivnější fanoušek s pivem a máte po srandě. A taky po pianu.

    OdpovědětVymazat