čtvrtek 1. května 2014

Jako z prvotřídní restaurace





Přesně takhle by se dalo nazvat jídlo, které si můžete připravit doma za pár korun 
(a to doslova ... těch korun je 19,- a jak na to, zjistíte na konci článku....tato skutečnost již neplatí, služba zavedla poplatek za rozvoz).

Dnešní foto recept bude zároveň představením super služby, která funguje zatím jen v Praze.


 Znáte to, našli jste úžasný recept, ale pár surovin vám doma chybí, některé nechcete kupovat, protože už je jindy nepoužijete nebo se vám prostě nechce do přeplněných supermarketů. Jindy zas hledáte inspiraci co uvařit nebo se chcete chvíli cítit jako profi kuchař v kuchařské show a už jen z připravených misek sypat ingredience na pánev. Tahle služba je hlavně pro všechny, kteří si chtějí "zavařit" z vybraných, čerstvých a někdy i dost exotických surovin a zároveň mít jistotu, že se to povede a bude všem chutnat.

Vyzkoušela jsem už dost jídel na to abych s čistým svědomím mohla říct:"Zkuste to taky, stojí to za to!" A pokud nejste z Prahy, nebo tohle prostě není nic pro vás, můžete si podle přiloženého receptu uvařit alespoň výborný oběd.
Já si pro vás na ukázku vybrala jednu porci Penne Alfredo s kuřecím masem a špenátem.


Přišly mi tyto ingredience:


součástí balení je i foto recept

Kuřecí prsa
150g Penne
33% smetana
Čerstvý špenát
Česnek
Cibule
Olivový olej
Parmazán
Cherry rajčata
Sůl
Pepř

Postup:



Oloupeme cibuli a česnek a nakrájíme na plátky. Kuřecí maso na nudličky, osolíme ho a opepříme.


Na oleji osmahneme česnek a cibuli a potom přidáme maso. Na jiné pánvi orestujte rajčata.


Restujeme dozlatova a zalijeme směs smetanou. Necháme pár minut pomalu probublávat. Do osolené vroucí vody dáme vařit těstoviny na skus (asi 10 min).
Vmícháme do omáčky polovinu parmazánu a uvařené těstoviny. Přidáme špenát a promícháme. Podáváme s rajčaty a posypané parmazánem.


Je to domácí klasika, kterou parmazán a čerstvý špenát změní v jídlo z dobré restaurace. Porce jsou obrovské, tak se nemusíte bát, že budete mít hlad ;)

Pokud kliknete SEM a objednáte si, dostanete jako bonus 50,- na první objednávku.


Zkuste to a uvidíte ;)



P.S. Tato recenze je nezávislá, nebylo objednána ani nijak finančně či jinak podpořena varime.cz ;)


1 komentář:

  1. Na platingu by to chtělo ještě trochu zapracovat. Na druhou stranu tohle je jídlo, které nikdy nebude vypadat zase tak dobře. Tohle vypadá, jak kdyby to podávala nějaká montovaná hala, respektive kantýna. A tam by si to zase moc lidí nedalo, protože tahle jídla v kantýnách moc nejedou. Tak to prostě je.

    OdpovědětVymazat